Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen skam


ju mer bortskämd
en tjej, en kvinna är

ju mer upphöjd
som en gudinna hon blitt























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-04 08:20



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Huvudsaken är att alla är nöjda och belåtna...
2017-12-04

  Öknens Ros VIP
Hur ser du på kvinnan som den människa hon är? Vad är det viktigaste hos en kvinna, förutom att hon får den njutning hon vill ha?
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP