Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en själ av en stillad storm

Älskade livet kröker sig vild
Jag tonar ut all vår passion
Du ser inga signaler
Du vill bara ha mitt skinn bredvid ditt
Men jag känner kärlek
Den är som en gyllene dröm
Den jag alltid önskade
Jag är lite kallare nu
Men turbinnen brinner vild
Det är ingen skilnad från nu
eller när du inte var skild

Väntan mitt hjärta
Jag skulle låtit tiden gro
Tills du var trygg i ditt egna bo
Men du är vacker
Jag sörjer mina vingar
Du bryter alla regler
Mina djupa ärr gör mig skör
Detta var vackert, livet  är en blomma
Jag älskar allt du var och är
Efter att du lovade
efter att du gick

Handflatan av mina linjer säger nej
Hemma...men inte idag men jag blöder
Du lämnar mig i en orkan
Jag lämnar dig för ett hem..
Jag lämnar dig för jag är inte bara vem..somhelst
Sitter i väntan på ett tåg som rullar på
Tiden har stannat mig idag kanske borde jag hoppa av och gå

En stilla tår till bluesig musik
Du klippte vingarna och tog min termik
Jag trodde jag skulle följa dig till evighetens rand
hur kunde du min
släppa min hand
Jag har viljan av en fågel
jag har tron av ett barn
jag har en själ av en stillad storm
jag har kärlek

För jag är ...jag är någon även om du inte ser mig.

Du gör mig så fel
Vi behöver dig.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-04 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP