Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkersvepning


mörkret breder ut sig

i mitt inre

svårmodet brusar


allt känns så tungt

går så sakta

inget lockar


bara att kliva ur sängen

är en stor bedrift

allt går i ulrarapid


tårarna rinner

längs mina kinder

som att sätta på en kran


gör enkla små ting

är extra snäll mot mig själv

vet att jag är i ett oväder


som snart passerar










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-04 14:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Känns igen...
2017-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
Hoppas ljuset snart kommer tillbaka och torkar tårarna.
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP