Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till stråkar, glittrande hav och varm lycka.


Marina af Plaza

Och där är den...båten
Stilla glittrar havet
Och där är den...framför mig i livets ljuva
Commiphora
Elden fladdrar i himlens djup
Och där är den...djupet jag sett
Jag behöver bara få ut mig själv... mer än du vet
Mina skäl är inte slut tills jag sjunker
Precis där friheten sätter mig fri
Och där är den..kom..får jag smaka på ditt leende.
....se in i dina ögon. Jag behöver bara lätta mitt hjärta.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-04 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP