Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAPTENEN – EKTODERM 4

SILVERFLÄTAN
Jag har ibland en plågsam smärta,
en längtan – varför gör den ont?

KAPTENEN
Den gör inte ont.

SILVERFLÄTAN
Vad?

KAPTENEN
Älska den så förstår du att det bara
är ett språk, ett avstånd, som försöker
tala om något för dig.
Dina misstolkningar ger fel känslor.
När du tolkar den rätt, känns den bra.





Fri vers av Salvation Pepper
Läst 704 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-12-06 20:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Begrundar.
2017-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2017-12-11

  Anya VIP
Vet inte om jag kan älska smärtan inombords...men acceptera den kan jag. Fint psykologiskt djup här.
2017-12-09

  Nils-Robert
Ett verkligen ett annorlunda vis att uttrycka känslor i poetisk form. Verkligen bra gjort med ett nytt grepp.
2017-12-09

  Marita Ohlquist VIP
Lysande text att tänka på när det känns mörkt!
2017-12-07

  i af apa
Amygdalas spel i hjärnan
poetiskt filosofiskt förklarat
äntligen här.
2017-12-07

  Chawa VIP
Den jordiska känslan och upplevelsen av separation...
2017-12-06

  Karina"Kia"
En känsla i en kort paus..

Det man tro sig känna?
2017-12-06

    Sefarge VIP
Omtagningar
Av det man ser
Som man vill se!
Kan göra att man
Ser annorlunda
På saker o ting?
(om man ger
sig tid)
Klooksmart
Skaldat!
:}

2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper