Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek är ljuset vad är då mörkret


jag saknar

dina fasta händers

varsamma grepp 


hur du håller mig

så jag inte faller

längre ner i mörkret


din kärlek är ljuset

är dörren på glänt

in till verkligheten


Du finns alltid där

som svaret på mina böner

jag viskar amen


medan mörkret omsluter

ser för mig dina händer

hur du drar mig


in i ljuset


















Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-04 16:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Obeskrivligt skön text.
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP