Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du bära mig under mina vingar..


Vill du bära mig under dina vingar
vill du lyfta mig bort från orons slott..

lyfta dig upp så som vingar bär
andas in dina ord och göra känslan kär..

in i trygghet bort från magens kramp återfå glöden ur askans kamp..

utan att behöva nudda tårars sälta
kunna skratta och gråta
i glädje och i sorg
finna tillfällig lycka i livets minnesborg..

allt är inte borta med vinden
det finns något inom dig
ingen kommer åt
känn styrkan återvända i dig
värdighet
din själv respekt
kan ingen ta ifrån dig nu
för att du är du..

din levande själ
drömmen om något bättre
eller är det kaosen i ett liv
som tar för stora kliv..

se dig omkring försiktigt
finn dig igen
bred ut dina vingar
vi lyfter snart min vän..




Fri vers av Ting69
Läst 487 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-04 17:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vacker skriftat
2018-01-09

  Karina"Kia"
Stark uppmaning att komma igen!
Överleva igen!
2017-12-06

    ej medlem längre
En underbar dikt med stort djup och vackra poetiska slingor.
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ting69