Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tidsandan


Lära för livet?

Vad lär man sig
under grundskoletiden
lär man sig något
om solidaritet
om kamratskap

snarare
om att konkurrera
om att tävla
om att bli mest kompetent

prestera mera
sådan är tidsandan




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-04 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP