Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett första försök.


Se där!

De gladlynta och positivas sfär Utan bekymmer och besvär. Deras lekar, tycks inte göra någon förnär Ty denna sfär, de flesta håller kär. Men ack’ o ack, här står han och svär Denna droppe bläck, i den rättfärdiges bäck. Utan samvetskval, gör han alla förnär Utan en tanke på andra, står han där och svär. Svär åt skyarna, till alla andras besvär. Utan sympati, till den positiva sfär Alla andra håller kär. Det ingen förstår, är denna mans misär Ty han var en gång med i deras sfär. Han har också haft karriär Han har också haft en familj, att hålla kär. Även han var en positiv karaktär, med mycket få besvär. Det fördärv ingen förväntar, men som likväl förtär Löste då upp, mannens gladlynta sfär. Likt big bang, spreds allt som mannen höll kärt. Allt på grund av en obskyr affär. Från älskad familjemedlem, till ofrivillig solitär. Från blomstrande medborgare, till hatad medresenär. Det var nu många år sen, hans liv föll isär Men än idag, förbannar han den affär Som satt han där han nu är. Därför svär han åt skyarna. Men innerst inne, förbannar han sina egna dumma begär. Självförakt har tagit över hans sfär Och rubbat hela hans karaktär. Han har nu ingen, som håller han kär Därför står han nu där, på gatan och svär.




Fri vers av Ehuru Manure
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-04 18:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rasande duktig på rimma i alla fulla fall
där har du inte missat ditt kall :)
2017-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ehuru Manure
Ehuru Manure