Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leende sorg

Så stillas fransar i blindo så stelt
Som eko så tomt där inne i
En vandring raseras undertill
Utan väglag så meningslösa steg
Ett försök att fly slås undan av tung rök
Det enda som syns är en sprängfylld ven
Så kramar strupen som flodhästminiatyr
Så kvävs den andning som nyss börjat andas
Urtvättad blomma på lakan saknar tröst
när det fuktas som en nalle från förr




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-04 20:40



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Vilket ordval "En vandring raseras undertill", snyggt!
2017-12-04

  Judas Ekholm VIP
Snygg! Jag älskar den här strofen:

"Urtvättad blomma på lakan saknar tröst
när det fuktas som en nalle från förr"

Enormt!
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena