Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudomliga ögonblick

 

Det finns en spricka i verkligheten
Där himlavalvet välver sig in och ut 
Så rymden ryms under vardagens tak
Och vintergatans alla stjärnor
Knastrar i våra hjärnor
Då talar det tyngdlösa
Och själen sträcker sig in i annat universum

Sprickfärdig, man måste vara sprickfärdig
Av värdig kärlek

 




Fri vers av KattenKin VIP
Läst 617 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2017-12-04 22:16



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Snyggt! Sällsamma ögonblick som
berusande förenar oss i magisk
lyckokänsla.
2018-01-01

    glasa VIP
behöver läsa här igen

behöver
"där himlavalvet välver sig in och ut"

här
andas och överlever jag
här är kärlekens räddning
2017-12-10

  Salvation Pepper
Galaktisk och kärleksfull fantasi.
Gott!
2017-12-07

    glasa VIP
och hur

så svällande vällande

så mycken kärlek

som du älskar

levt
och vet

när jag läser hur du skriver brister jag
2017-12-06

  Blomma-Stjärna VIP
Så storartat
som det kan bli
när man låtit alla illusioner brista
utan att mista tron på kärlekens kraft!
2017-12-06

  Nanna X
O, dessa stunder. Och denna smärta...
2017-12-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat om kärlekens påverkan. Den kan nästan göra underverk.
2017-12-05

  Marita Ohlquist VIP
Som en strålande stjärna på poeternas himmel!
2017-12-05

  Anya VIP
Så finstämt. Tycker särskilt om de sista raderna. Jaa man måste få vara sprickfärdig av kärlek. Strålande skrivet.
2017-12-05

    ej medlem längre
Oändligheten i vårt medvetande...
2017-12-05

    ej medlem längre
Gudomligt vackert och väl fångat.
2017-12-05
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP