Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till gränsen


På gränsen

Lockar dem nära för att se om de bränns
Fan, jag kan inte leva såhär farligt
Sanningen föds i ett mörkt hörn en syrad lördag
bland furu fuktskador och färg
Du gnider nästippen mot min örsnibb
frågar om vanlighet och ovanlighet
Vi är alldeles lagliga. Ingen fara.
Är bara helt trygg i mörkret för första gången
Och så återställs hela min värld igen
Wow fucking wow! Rainbow soldier!
hårdaste viljan, mjukaste spjutspetsen
du är värd allt mitt kattguld och judas silver
när jag faller från fönstret fångar du mig inte,
du hoppar också







Fri vers av Anna Sandahl
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-04 21:44



Bookmark and Share


  Gin83
Så innerligt och längtans full
Gillar hur du uttrycker dig
Känns okonstlat och ärlig

2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Anna Sandahl
Anna Sandahl