Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Att greppa en själ"

Att dela alla dina
känslor
gör att du
förlorar
greppet

Att dela alla dina
tankar
göra att du
förlorar
greppet

Greppet om
vem du
egentligen är

Att bara vara
dig själv
bara leva
ditt liv

det räcker så

Du är och förblir en
mästare

© Christer Johansson 2017-12-04







Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-04 23:34



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
Alldeles utmärkt!
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten