Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Svartsjukt vakar han över anden som han har låtit bo i oss." Jakob:4:5 samt 2 Mosebok 20:3-5 och 34:14 har inspirerat mig. Guds avbild bl.a. i 1 Mosebok 1:26


Guds svartsjuka kärlek


Guds svartsjuka kärlek

till sina återlösta barn

är något så stort att

jag omöjligt kan fatta

det med mitt förstånd


men då vi är skapade

till hans avbild enligt

hans eget ord så måste

alla de egenskaper vi har

finnas också hos honom


"Om någon bekänner att Jesus är Guds Son, förblir Gud i honom och han i Gud." 1 Johannes 4:15




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-05 05:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP