Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självmord och Cancer hör inte hemma hos oss.

Idas pappa dog i morse.
Vi har väntat hela veckan.
Cancern hann inte ta allt ifrån honom.

Det finns inget rättvist i när en
älskad och behövd person behöver dö.

Jag har svält mig själv i 2 år.
Min kropp börjar dö nu.
Mina organ ger upp och smärtar.

Det finns inget rättvist i när en
älskad och behövd person behöver dö.

Jag behöver inte dö. Jag är för ung.
Jag ska inte döda mig.
Jag är Jennie. Jag är inte Anorexia.

Jag tänker äta gröt med banan
och knäckebröd med kalkon på.
Framför ett ljus jag tänt för Idas pappa.



För jag tänker leva.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Niz
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-05 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz