Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är svart

Jag ligger här utsträckt
lyssnar på ljuden i mitt huvud
hur det piper, susar och tjuter

En dag ska jag lägga mig i skogen
då får vi se vad som händer
då får vi se vad de säger

Jag minns mina misslyckanden
det sanna livet
levs alltid någon annanstans

Jag kan inte gå utanför mig själv
jag är svart
en i mängden




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2017-12-05 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP