Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

du är så artig
väluppfostrad & elegant
när du tackar nej
ler och krossar allt
du är så världsvan
pretentiös & nonchalant
när du tackar nej
och gör mig irrelevant
du är så kall
och attraktivt arrogant
när du tackar nej
och glider ur min hand









Fri vers av Jag&Frank
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-05 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank