Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekreera


anslaget om en dag
anger

springer och flyger över månen

inga tveksamheter
inga utrop

talar inte ett ord idag
smälter orden


doften från stekt mat
jag hör dig komma

en otro att tveka
lätta från bojorna


ensam vid tall och gran
kramar hårt och utforskande

vid min tinning
bultar ditt hjärtas slag

röd skiner solen
genom träden


barmarkens lockande












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-05 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP