Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Historien upprepar sig tills vi ser att den gör just det


tjurens öga

vi lever i den stora vågskålens tid




Tisdag den 5 December 2017


Den framrusande tjuren
gjorde att jag förstod
för första gången
som barn att jag skulle dö

dess blick var full av hat
jag pressade min späda kropp mot väggen
såg dess flammande ögon
men också ett skimmer av rädsla
tyglad av vrede
insåg att skulle besten komma lös så var jag fullständigt förlorad

Jag såg samma blick i dag...
klövar bytt mot svarta ,grova, kängor ,
tjurens man, bytt mot rakat huvud ,
mötte bestens blick, fick se samma rasande hat
samma skimmer av rädsla
tyglat av vrede
och insåg
skulle besten komma lös så är VI fullständigt förlorade








Övriga genrer av Broken Sword
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-05 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken Sword