Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer

Jag väljer

Jag väljer glädje

Jag väljer känslor

Jag väljer att välja

Jag väljer livet

Jag väljer ljuset

Och framför allt så väljer jag kärleken.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 439 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-06 20:22



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bara du och Kay Pollack som tror att det är så enkelt.
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt