Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

decemberlängtan

decemberlängtan inombords

din glädje spelar på inspirationens strängar

och lyfter salen

slipar det rostfria blankt

och ivrigt

 

på sju famnars avstånd

väntar du

läpparnas skav bryter tystnaden

 

långsamt singlar orden ner

mot förståelse

 

© Birgitta Wäppling, 5 december 2017




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-06 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP