Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan

 

dagen framför oss

ger varandra inre ljus..

tänd, så vi kan se!

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-06 04:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint om stunden precis innan gryningen eller innan något annat sker...
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP