Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnatro 2.0

Att köpa sig en plats i molnet
är inte vilken luftaffär som helst
inget avlatsbrev till påven
inget om syndernas förlåtelse
ingen diskret förhandling med Sankte Per
ingen stilla bön framför altaret
inte ens en from förhoppning om livet efter detta
bara en krass kommersiell överföring till datalevererantören
om mera plats för dokumenten




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-06 08:48



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Ja. kanske är det så att datorer och internet är vår tids gudar, barnatro eller andra högtstående begrepp. I varje fall är de flesta djupt engagerade i sina skärmar.
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP