Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OBS! Detta är en satir.


Månggifte

 

 

tänk så praktiskt och bra

att flera karlar ha

när den ene kommer

går den andre

man tillfredsställd blir

ingen är den andre lik

ekonomiskt fördelaktigt

väldigt praktiskt

bostadsbidrag jag får

dessutom barnbidrag 

med flerbarnstillägg

då jag ingen lön har

tar hand om våra barn

alla halvsyskon är

så söta och fina

Sverige är ett underbart land

här vill vi leva

här vill vi dö

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-06 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP