Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för ett ande-tag, vårt




från början
till slutet

jag blev aldrig min

väntade alltid
innerligen
på min
tur

medan

jag envist försökte bli din
för ett tag
än


för ett ande-tag
vårt





Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-06 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP