Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett liten dikt om ett ställe i Göteborg


Daggdroppen

Daggdroppen

Det rinner små droppar av dagg
nära Länsmansgårdens torg
Det kanske låter bistert
Men i ett stort hus därintill
går du uppför ett par trappor
eller tar en hiss
Och möts av av vänlighet och värme
Kurrar det i din mage och du är lite törstig
Så kan du nästan gratis
ta en kaka eller en bulle
Och dricka en kopp kaffe eller te




Fri vers av Mike1286
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-06 13:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Daggdroppar fyller en positiv funktion ute i naturen.
2017-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Mike1286

Senast publicerade
Daggdroppen
Äggtjuven
* Se alla