Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Otack är världens lön"



Vegan-ligan
Släppte lös
Grisar till
Skogs. ..

Blev smittade
av Svinpesten

Och tvungna
att uppsöka
Läkarvård

Blev då upptäckta
Åkte fast. ..

*

Nu springer
Tam grisar
Omkring
Ute o fryser

Och några
Veganer sitter
Inne bakom
Lås o bom o
ryser. ..

Medans andra inte
ett dugg bryr sig!





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-12-06 18:12



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Då blev det bekräftat
grisen är den mest människolika varelsen.
Oförmögen till konsekvensanalys.

2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP