Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decembersol

Semesterresa
Strandstol, paraplydrinkar
Med din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-12-06 18:35



Bookmark and Share


  Syrran77
Vad är väl en resa till värmen? Solen här i norden är fin när den väl visar sig...
2017-12-06

  Öknens Ros VIP
till där solen skiner, bort från gråa vädret.
2017-12-06

    ej medlem längre
En romantisk semester.
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén