Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets tunna tråd!

Isen är skör, den har nyss lag sig.
Sorgen är skör, mitt hjärta gråter ännu.

Jag tar mig igenom en dag igen.
Tycks som att allt jag gör nu före jul, är förknippat med minnen.

Minnet av mamma när hon bakade julkakor.
Pappa som alltid hastade iväg i sista minuten för att köpa julklappar.

Lillebror som hela tiden ville prova om knäcken var klar i vattenskopan.
Storebror som gillade att lyssna på Nicke Lilltroll på radion, bäst tyckte han det var när han skulle till protthografen.

Vi var en familj med mycket kärlek och skratt.
Nu är det bara jag kvar.

Var rädda om dem ni älskar, ge dem en extra kram då och då.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 471 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-06 18:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
I sanningens namn DU KAN SKRIVA, mer än nog bra, så tvivla aldrig... Denna text är makalöst bra!
2017-12-06

  Marita Ohlquist VIP
Berörande skrivet om sorg och saknad!

Underbart avslut på texten, en påminnelse att bära med sig i dagen.
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP