Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utsäde

 

 

kupar

det utsagda

orden

i min hand

 

 

 

 

ditt ansikte

viskar

mull

 

 

 

min vänstra hand

öppnas med utsäde

är

är vinge svävande

buren av luften

gör jag inte motstånd

 

 

 

barnet säger

fåglarna

lägger sig bara i luften

 

i

i tillit

 

 

 

viskar

må orden

spira

 

 

havet klättrar

uppför klippor

 

 

reser

reser

 

runt ringmuren

klättrar törnrosor

 

 

 

väktaren

en törnfågel

djupröd

 

 

ser

 

 

genom ögonspringor

 

den

haltande

vingen

 

 

jag andas in mossans

skogsdoft

berget

vilket talar med

 

 

ordstränder




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 480 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-12-06 18:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Endast ur tillit kan en nydoftande värld växa fram. Tillit, detta sensibla och imposanta ord.-
2020-07-12

  Eva Langrath VIP
Fina bildrika ord
2017-12-09

    Sefarge VIP
Bildrika
Sommar
svärmande
lyriska ord.
Som värmer
O glittrar i
Hjärtat.
Tack!
:}
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser