Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt


Livet är bra konstigt
Ena dan är man död
Och andra dan är man det inte




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-06 20:12



Bookmark and Share


  walborg
En resa kanske ...?
2017-12-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet om en man som var död i 40 minuter och som Jesus sedan uppväckte från de döda.
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP