Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt är inte svartvitt

"allt är inte svartvitt" – nej, det är blått och rött
vi måste minnas dem som kämpat har och dött

vissa skapar värde och andra suger ut
så kommer det att vara tills vårt system byts ut

men det kan inte ske förrän vi samlar oss
vi kan inte vinna förrän vi börjar slåss

så detta manar jag: organisera dig!
världen är vår att ta. den tillhör dig och mig




Bunden vers (Annat versmått) av kravaller
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-06 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kravaller