Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leksaksfiguriner

Många som uppnått hög ålder

rör sig som små leksaksfigurer

som går på batteri;

i sakta rytm och lite avvaktande

Men helt plötsligt kan urverket stanna

och de blir kvar i den pose

som urverket stannade i

Skönt att inte i förväg veta

när urverket ska stanna




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 433 gånger
Publicerad 2017-12-06 22:11



Bookmark and Share


  stefan.g
Skönt beskrivet! Tack för läsningen.
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP