Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÄR STORMAR DRAGIT FRAM



där stormar dragit fram
måste lugna vatten råda
med stillhet, ro och frid
för oss äldre, för oss båda
ge oss gungstolar på verandan
ge oss tillit och harmoni
låt oss vila och hämta andan
i en tid fylld av hysteri

där stormar dragit fram
ska det helas, vederkvickas
vid denna stilla damm
här ska alla såren slickas
vi ska vila i nåd från Herren
vara fyllda av kärleken
det ska komma gott efter värre
och i morgon är alltid sen




LARZ GUSTAFSSON 6/12 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2017-12-06 22:12



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Mycket bra dikt, skickligt skriven!
Gillar det hoppfulla slutet extra mycket.
2017-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP