Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


Vintersaga

över frostig vind
genom fotsteg i snön gav
ljuset av
själavingar
svar på alla frågor

vi kanske ses
någon dag i vinden där
månen kan leda
vägen fram

ekot från den gångna sensommarens duggregn
bubblade över allt
som varit

månen berättar, så lyssna
det finns inga ord kvar
bara känslor, som talar

frusna tårar på kinden, men
ses kanske någon dag i
vinden
känner hur det blåser

vänder du någon gång tillbaks
kommer du förstå, att
ditt svar finns där, i
vinden

vi var änglar utan vingar
som föll ner från
himlen en,
vinterdag

min egen ängel, en
själavinge, mitt
stjärnljus






Fri vers av vargtass
Läst 471 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-06 22:47



Bookmark and Share


  vargtass
Tack så mycket Wildcat! :)
2018-02-16

  morgonstjärna VIP
så fin som ett andeväsen

2018-02-16

  aol
Bra skaldat med både djup och känsla uti.
2018-02-03

    ej medlem längre
helt underbar! säger samma som timeguitar
2017-12-24

  vargtass
Tack Time guitar!! Det gläder mig att höra! Är också mycket tacksam över att ha fått möta dig också! :)
2017-12-09

    ej medlem längre
Go on ,du skriver mkt bra med bra självförtroende,tacksam att ha fått möta dig!
2017-12-08

    ej medlem längre
Du skriver allt bra du.Älskar fjärde strofen.
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass