Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är bara nattliga diskussioner.

Jag är svagt narcissistisk.
Älska mig, liksom.
Helst direkt från början och allt jag gör.
Jag är skadad.
Blixtrande bilder gör sig påminda och jag kan inte kontrollera,
hjärtat rusar omkring, lungorna pressas samman,
Adrenalin. Dopamin. Serotonin...
Jag är passion.
Löpeld och röda läppar,
energi och skratt och musik,
det är jag.
Jag är intensiteten.
Hat och kärlek och ett virrvarr av ljud,
affekter och reaktioner och jag känner.
Jag känner precis allt.
Jag bara pratar.
Natten är här igen,
Malmö är ett glittrande mörker
och jag är ensam.
Hösten har tagit över och jag kan inte skilja på nykter och neddrogad
eller frisk eller sjuk,
eller jag från mig själv.
Det snurrar. Det är fel.
Men det är.




Fri vers av LexFirefly
Läst 504 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-12-07 00:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vad är rätt.Vad är
Fel?Funderingar
som vrider sin tankar
Kring mänsklighetens
Krok.Skickligt skaldat!
:}




2017-12-07

  Hopplös själ
Jag blir rädd!

En sådan som du skrämmer en sluten själ som mig!

Dock fascineras jag av vad du skriver!
fast rädslan fortfarande skimrar i mina ögon trots att jag döljer det mycket väl!

Jag avundas dock din utstrålning.
2017-12-07

  Stay Golden
To love, to be loved, it is as dangerous as it is wonderfull.

2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LexFirefly
LexFirefly