Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mantra

Mitt ansikte närmar sig
min inre ålder
all min vetgirighet
färgas av sorg
det finns inget att förstå
allt är en känsla
skapad för oss

Det är alltid någon som är vaken
i den här världen
omgiven av vackra färger
likt ett gående mantra




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2017-12-07 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP