Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


gränser och självrespekt; perspektiv i det lilla

 

Jag bjöd mitt vackraste
allt det mjuka mot,

en gång liknade livet
en rocka böljande genom
genom vatten för dagen
fladdrande skir tvätt på en lina
regn över brunjord
sång över fjällmassiv
skimrande i kristallgrönt 
den delade natthimmel 
det lägger sig soldis 
en öken gör sig natt

 

Jag skulle göra det igen,

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-07 09:56



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
säger
tack
2017-12-11

  Goraxy 89 Orion VIP
En skön dikt att läsa vilken tid på dygnet som helst !!!
2017-12-07

  hoppilandKalle
En lisa för själen, denna dikt. En vacker komposition.
Avslutningen oemotståndligt full av hopp.
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP