Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation


Mina ord träffar dig som pilar,
felriktade och skeva missar dom målet

Dina ord rullar över mig som stenar,
slipade mjuka av havet men ändå hårda

Knuten i magen över missriktade pilar
vrider sig ett kvarts varv och förblir en knut

Masserar mina blåmärken efter de tunga stenarna
Tänker på dig mitt barn och undrar hur det blev så




Fri vers av Spik
Läst 408 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-07 10:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tungt flow.
2017-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik