Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag så

Vill jag dö




Fri vers av schh...
Läst 213 gånger
Publicerad 2017-12-07 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

schh...
schh...

Senast publicerade
Idag så
Kom fram
Inse
* Se alla