Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Växande kärlek

Där det finns känslor att ta på växer orden fram.

Ur beröringen födds tankar, födds ord.

växande närhet, växande kärlek.

Bultande hjärta längtar.

Blickar söker blickar.

Händer söker händer.

Kärleken finner vägar.




Fri vers (Fri form) av Kjell-Gunnar Bergman
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-07 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kjell-Gunnar Bergman
Kjell-Gunnar Bergman