Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöggen ger en frånvaro

Glöggen luktar
Glöggen smakar
Glöggen värmer kropp och själ

Mer sprit
Mer värme
Ger en fylla som är tung

Mer spänt
Mer obekvämt
Mer rädsla bryter ut

Inga klappar
Fyller tomrum
Av en full släkting

Tomten ramlar
Rakt i snön
Somnar snabbt in

Han blir kall
Han blir död
Barnen väntar på ingenting




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 514 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-07 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream