Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då den skulle vara högerrattad hade min son ett hårt jobb med att finna den bästa och mest lämpade. Bild av Daniel Forslund


Min sonhustrus postbil i USA


Det amerikanska märket är Jeep

på denna vackra bil som ska an-

vändas vid postutdelning i min

sonhustrus nya jobb i Arkansas


Jag är stolt och glad över deras

ambitioner med att få jobb

och nu det som krävs till detta

för att kunna nå brevlådorna




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-12-07 14:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så bra...man vill ju gärna att posten kommer fram som den ska...
2017-12-11

  Eva Helene VIP
Ambitiöst och bra! Nu kommer posten!:)
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP