Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min sonhustrus bror i Arkansas USA som har egen bilverkstad med en massa intressanta maskiner för barnbarnen att få åka med eller bara beskåda. Bild av Daniel Forslund


Nya bromsskivor på postbilen.


När jag var där förra året

fick jag beskåda hur denne

bror som är en riktig allkonstnär

inom sitt fack verkligen...


Jätteträd rycktes upp

med rötterna och

placerades för att

eldas upp och brinna


Min lille Ethan

yngsta barnbarnet

fick sitta med i

förarhytten...


Vilket spännande liv

för att inte tala om

alla vapen denne

morbror har...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-07 15:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra med människor som kan fixa lite av varje...
2017-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP