Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdiga hamn

Driv ditt sinne att hämta mig till ditt hav
Försätt mig i sinnesro att stanna i din försänkta tillvaro
Dränk mig i din närvaro och ge mig fred att känna min själ
Välj att älska den jag är född att bli
Konstruera mig till oss istället för du
Låt oss vara oberoende av varandras närvaro men icke av vår sinnessymbios

 




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 370 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-12-08 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena