Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som egentligen handlar om kärlekens lilla gester i livet till någon annan. En varm hand är aldrig fel för stor eller liten...


Göm din hand

Göm din hand

Göm din hand i min, låt mig skydda dig för kylan
Håll om mig, låt mig få värma dig

Låt dina fingrar, vara i mina
Låt mig, ta hand om din hand, i min hand




Övriga genrer av pappa micke du vet...
Läst 214 gånger
Publicerad 2006-05-31 23:14



Bookmark and Share


  Dessie 35
Jätte fin
2006-07-06

  Carola Jeryd
Gulligt, varmt och mysigt...
skriv mer...
Kramiz
2006-07-06

  Eline.P
Ja, två händer i varann är lycka, ömhet, kärlek och trygghet
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

pappa micke du vet...

Senast publicerade
Göm din hand
* Se alla