Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS fyller år


Snart fyller Jesus år
Vad ska vi ge honom

En fredligare värld kanske




Övriga genrer (Satir) av Anders Nordlander VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2017-12-08 13:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Julen har bevisligen INGENTING med Jesus att göra.
Visa mig ett enda ställe i Bibeln där det anges ett datum för Jesu födelse.
En sak är säker: det var INTE i december. Inga israeliska herdar är ute med får på natten i december.
Dessutom uppmanas vi INGENSTANS i Bibeln att fira Jesu födelse.

Julen är hednisk. De svenskar som bekänner sig till den verkliga hedendomen har uttryckligen sagt att de störs av att de kristna stulit julen från dem.
Folklivsforskare Ebbe Schön har i tv sagt att julen är hednisk.

Själv hatar jag allt hedniskt och särskilt julen.
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP