Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG HÅLLER HELA VÄRLDEN I MIN HAND


DAGARNA SOM GÅR

dag: 1

flödet rusar in i och ut ur

senap grovkornig och söt

slotts gravelej eller johnny's

dag: 2

cheescaken morotskakan klara

topping och dekoration likaså

dag: 6 ska vi på 40-årskalas ...

dag: 3

promenad till en fotbollsplan

barnbarn med reseproviant

oboy ostsmörgås och äpplen

dag: 4

guddottern svirrar runt benen

sitter med mig ser på Bolibompa 

dotter som kommer från gymnasiet

dag: 5

tiden segar sig fram så skönt ibland

det finns plats för vila mitt i allt stök

saffranslängder med smör och marsipan

dag: 6

ska klä mig fin idag ta med bak till kalas ;)

ibalnd slår jag in baken finare än annars ;)

naglarna leendet och näsan ska skina blank :)

dag: 7

tid för adventsmässan med vännerna från förr

kärleken ska få min värme kärlek och massage ...

vi ska säga farväl till dammråttorna vinka fälla tår

 

för alla de dagar som bara går och går år efter år

ska jag tacksamt sjunga tacksägelsens lov och hålla hov

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-08 14:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kärnfull och intressant veckodagbok. :-)
2017-12-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text livsglädje och tacksamhet både i vardag och fest!
2017-12-08

    Elisabeth Nilsson VIP
En innehållsrik vecka i diktform, fint skriven och tackad för.
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP