Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människoromantikens politik



Flickan sitter på balkongen, klipper fjärilsvingar och skrattar när flygare störtar mot marken. Kanske är hon ond på riktigt eller kanske är hon ett offer som offrar för att överleva dagar.

Saxen blänker och hjärtslag upphör mitt i sommaren. Våningar under gömmer sig betraktaren, står tryck mot husväggen. Snart kommer skottet och avrättningen är verkställd efter ögonblicket.

Flickan vet att idioten är någonstans där ute i det blå. Ingen ska någonsin mer smyga omkring i hennes närhet och ännu en fjäril faller när hon kliver fram, hälsar i motljus med blodvingar i handen.

______








Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 455 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-12-08 20:26



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Fy fan vad snyggt skrivet. Desperat elände av högsta klass!
2017-12-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske vill flickan hämnas sin egen utsatthet. I all sin ondska synes poetiska vackra bilder.
2017-12-09

  KattenKin VIP
Vilken dramatisk bild på att klippa de romantiska banden och låta realismen träda fram i mättad cynism. Självbevarelsedrift skulle jag tro...
2017-12-09

    ej medlem längre
låter fruktansvärt.
2017-12-08

  Staffan Nilsson
En sort vacker sadism ...
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP