Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
”Använd dill liv till något du verkligen tror på!"


Var bästa vän med dig själv!


Jag börjar efter ett långt liv

äntligen hitta den verkliga

vägen till lycka och glädje


den fullkomliga glädjen

som Jesus berättade om

i sitt avskedstal med de sina


”Du skall älska Herren, din Gud, med hela ditt hjärta och med hela din själ och med hela ditt förstånd. Detta är det största och första budet. Sedan kommer ett av samma slag: Du skall älska din nästa som dig själv. På dessa båda bud vilar hela lagen och profeterna.” Mark 12:28-34 ...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 606 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-12-08 16:46



Bookmark and Share


  aol
Så fint och hjärtevarmt sagt ,kram,
2017-12-19

  Salvation Pepper
Så rätt, så rätt!
2017-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra...tack för detta...
2017-12-11

    Sefarge VIP
Så enkelt!
Svårare än så är det
Inte!
Men ändå så svårt
Varför?
Tack för kloka
skapelsetankar!
:}
2017-12-11

    carinamnm
Amen på det <3
2017-12-10

    ej medlem längre
Där har vi lösningen på världens problem!
2017-12-09

  mare VIP
Guds ord
vägleder om
sanningen ;)
2017-12-09

  walborg
Amen
2017-12-09

  Eva Helene VIP
Väl sammanfattad visdom!
2017-12-08

    ej medlem längre
Tack Bibbi, dina ord ger styrka och inspiration!
2017-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP